Om oss och vår filosofi

 

Vilka är vi?

InnoTex är ett företag som tillhandahåller produkter och tjänster till bl.a. möbel-, textil- och plastvaruindustri. Vi erbjuder ett sortiment med bl.a  fibermaterial, skum och självhäftande produkter. 

 

Vi erbjuder även tillskärning och konvertering av ovan nämnda material. Önskat material bearbetas efter mall eller ritning och vi kan vid behov även hjälpa till med viss legotillverkning.

 

Vår verksamhet bygger på att leverera kundunika lösningar till nordisk tillverkningsindustri. Bearbetning och anpassning av material utför vi i Sverige för att skapa flexibilitet och miljövinster.

 
Vårt tjänsteutbud: B2B - Tjänster
 
Vår filosofi om närproduktion
Alla produkter går inte att köpa in eller tillverka lokalt. Vår filosofi är dock att konvertering och bearbetning av våra produkter skall göras lokalt för att skapa effektivitet, flexibilitet och miljövinster. Vi ser att lokal produktion på sikt är en absolut nödvändighet för att minimera miljöpåverkande frakter och stimulera den lokala arbetskraften och ekonomin. Framförallt gäller detta skrymmande produkter.
 
Skrymmande produkter - Närproduktion
Skrymmande produkter kräver stor volym vilket i sin tur stort påverkar utsläpp / kg fraktat gods. Genom att förädla dessa produkter lokalt minskas frakter och klimatpåverkan blir minimal.
 
Vi har satt upp egna mål och krav för vår verksamhet. När det gäller skrymmande produkter som stoppningsmaterial, vadd, skumplast mm. skall över 80% av godsvolymen vara tillverkad eller förädlad i Sverige för minsta klimatpåverkan.
 

 
Service och hjälpsamhet
Som kund till InnoTex kommer Ni också märka att vi behandlar alla lika och alltid är hjälpsamma. Vi vet hur viktigt det är att vara lyhörd och tillgodose olika önskemål oavsett vem som frågar. Genom support och hjälpsamhet finner vi nästan alltid lösningar för våra kunder.

 

Välkommen som kund till oss på InnoTex!

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 | Tel: +46 372-800 20 | E-mail: info@innotex.se